Media & Zo

Syndion Media & Zo is al jaren gevestigd in de Drechtsteden. Eerst vanuit Sliedrecht onder de naam Copydrecht en sinds eind 2009 in een ruim pand in Dordrecht.

Media & Zo

Wie zijn wij?

Syndion Noorderkroonstraat is al jaren gevestigd in de Drechtsteden. Eerst vanuit Sliedrecht onder de naam Copydrecht en sinds eind 2009 in een ruim pand in Dordrecht. In deze werk- en winkelplaats zijn ongeveer 30 cliënten en 5 begeleiders van Syndion werkzaam. Syndion is een organisatie die dienstverlening en ondersteuning biedt aan mensen met een handicap. Bij de Noorderkroonstraat vinden de cliënten hun werk en staan daarmee middenin de samenleving.

Kopieerwerk
Bij Syndion Noorderkroonstraat kunt u terecht voor al uw print en kopieerwerk. Of u een particuliere klant bent of een bedrijf, u kunt altijd gebruik maken van onze producten. Ook verzorgen we mailings en inpakwerk. Wij werken voornamelijk voor (grote) organisaties , maar iedereen kan bij ons aankloppen.

Persoonlijk drukwerk
Voor speciale gelegenheden als een geboorte, huwelijk of feest maken we in overleg met u een persoonlijk ontwerp.

Digitale afdeling
In onze digitale afdeling scannen we dia’s die we vervolgens voor u op DVD zetten. Ook voor het omzetten van VHS en Video 8 – banden kunt u bij ons terecht.

Loop gerust eens bij ons binnen.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.00 uur.

Tot snel!