Zeg eens eerlijk, hoe vaak per week eet jij vlees (of vis)?
Dat niet elke maaltijd perse een stukje vlees nodig heeft is vast niet nieuw voor je. Maar heb je al eens geprobeerd om vegetarisch te koken?
Van 8 tot 14 maart 2021, is het de “Week zonder Vlees”. Een mooie gelegenheid om te kijken of je vlees een week kunt laten staan. Denk je nu, vegetarisch koken, wat moet ik dan maken?! Geen paniek! Syndion heeft een vegetarisch weekmenu voor je samengesteld zodat je elke dag een voedzame avondmaaltijd, zonder vlees, op tafel kunt zetten! Deze recepten komen vanaf begin maart hier te staan.
Eet smakelijk! En… deel je gerechten of tips vooral met ons op Social Media via #syndionkooktvegetarisch
Je bespaart bijvoorbeeld op de uitstoot van broeikasgassen die bijdragen aan klimaatverandering en watergebruik. Elke vleeseter die het volhoudt om gedurende één week geen vlees te eten, bespaart maar liefst…