Syndion. Doen we samen.

Jubileumfestival Syndion

Het jubileum festival van Syndion op 30 september jl. was in één woord Geweldig!

Cliënten, verwanten, vrijwilligers en medewerkers werden verwelkomd door kleurrijke circusartiesten, waardoor de stemming er gelijk goed in zat! De evenementenhal in Gorinchem was prachtig versierd. Een veel gehoorde opmerking was: Het lijkt de Efteling wel! Er was voor iedereen wat te doen.

Een rondje in de draaimolen, dansen in de silent disco, luisteren naar de verhalenverteller, even snoezelen of spelen met de lego en tovervloer, kijken en vooral mee doen met de Urban jongens, gekke foto's maken in de selfie spiegel, lekker eten en drinken, smincken … eigenlijk teveel om op te noemen. 

De middag werd gepresenteerd door Tommy Netten. One, Two, Trio trapte af met een fantastisch optreden. Daarna was het de beurt aan onze eigen Syndion Talenten tijdens Syndion's got Talent. Wat een feest was dat! Annemarie, Pascal, Philip, Monique, Richard, Roderick en Saskia, jullie waren fantastisch!!

Tijdens het slotoptreden van Frans Duijts ging het dak eraf. Op de site syndionjubileum.nl zullen binnenkort de foto's te zien zijn.

We zijn ook benieuwd naar jullie reactie, laat ons weten wat je ervan vond! Dit kan via de mail 50jaarzorg@syndion.nl