Skip Navigation Links
www.syndion.nl > Home
Unieke samenwerking glaskunstenaars en kunstenaars met handicap


In de glasloods in Leerdam kwamen maandag 10 november zo’n 25 kunstenaars van OutsiderArt en de Leerdamse glasmeester Gert Bullee samen. Bullee maakte ter plaatse een glaskunstwerk, geïnspireerd door een werk van een kunstenaar met handicap van OutsiderArt. Bullee is een van de vele glaskunstenaars die samen met OutsiderArt kunstwerken aanbiedt op een unieke veiling op 5 maart 2015 in de Glasblazerij in Leerdam. Met deze veiling hoopt Syndion voldoende extra middelen te verzamelen om een atelier voor mensen met een handicap in Leerdam te starten en OutsiderArt voort te zetten.

lees verder
Open middag locatie Noorderkroonstraat


Op donderdag 27 november vindt voor genodigden de officiële opening plaats van de Noorderkroonstraat, de nieuwe locatie van Syndion in Dordrecht. Een dag later, op 28 november is er van 13.00 – 16.00 een open middag. In de Noorderkroonstraat zijn drie Syndion-locaties samen gegaan: Copydrecht, Landelijk Hout en de Jan Valsterweg. Op de open middag zijn alle buurtbewoners en andere belangstellenden van harte welkom. lees verder
Stem voor steun voor Toltheater!


Het Toltheater van Syndion maakt kans op steun van Stichting Specsavers Steunt. Deze stichting ontvangt per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag van Specsavers-vestigingen. Aan het eind wordt het totaalbedrag geschonken aan een lokaal doel. Voor 2015 is het Toltheater ‘kandidaat goed doel’ in Gorinchem. Om te winnen moet het Toltheater (van 7 goede doelen) de meeste stemmen binnenhalen. Vanaf vandaag, 10 november 10:00u tot en met 8 december 16:00u kan er gestemd worden via: klik hier om te stemmen. 
lees verder
 
Locatie zoeken
Voor wie?
Welke zorg?
Waar?

Toepassing 'Locatie zoeken'

Soms geeft een zoekopdracht niet het gewenste resultaat. Belt u in dat geval met het cliëntservicebureau (het zorgloket)!

Logeergezinnen gezocht

We zoeken logeergezinnen voor 1 weekend per maand van vrijdagavond tot zondagmiddag voor een jongen van 16 jaar met ADHD en een jongen van 13 jaar met ADHD/ODD. Ben of ken jij dit gezin? Neem contact op met  of kijk op onze vacaturesite
 :Klik HIER voor de volledige vacature. 
Bereikbaarheid cliëntservicebureau

 

Het cliëntservicebureau is bereikbaar op een nieuw telefoonnumer:

0183 - 65 11 55.  Het clientservicebureau is bereikbaar van maandag t/m vrijdag
tussen 9.00 en 17.00 uur. 
Via  kunt per mail contact opnemen.Commerciële projecten
van Syndion:
Ondersteuning: