Skip Navigation Links
www.syndion.nl > Home
Vervoerscursus succesvol afgerond!

 

Maandag 24 maart kregen de eerste clienten hun diploma omdat zij de vervoerscursus met succes hebben afgerond. De clienten zijn na deze cursus in staat om (bijna) zelfstandig te reizen van hun huis naar hun dagbesteding of werk.

lees verder
Clowns op KDC de Rollebol

 

Waar een verkeerde levering ballonnen goed voor kan zijn! PR-collega Lea hoorde op radio 2 in het programma “voor niets gaat de zon op” een verzoek om ballonnen voor clowns die in Afrika belangeloos optreden in ziekenhuizen en scholen. Tot onze verrassing stelden de twee clowns voor als dank een optreden te geven op KDC de Rollebol in Gorinchem. De clowns Bolleke en Mia van Dichterbij Clown hebben menig hart gestolen vanmorgen!

lees verder
Kinderboerderij De Heuvel in Culemborg nieuwe locatie

 

Maandag 10 maart is in bijzijn van de Culemborgse wethouder Van Oorschot het officiële startsein gegeven voor dagbesteding voor cliënten van Syndion en Prezzent bij de kinderboerderij in Culemborg. De vlaggen van Syndion en Prezzent gingen in top. Om zich het werk ‘eigen’ te maken worden de cliënten stapsgewijs ingewerkt door de medewerkers van de kinderboerderij. Het project duurt in elk geval tot januari 2015, in de hoop dat het daarna kan worden voortgezet. Daar wordt de rest van dit jaar hard aan gewerkt.

 
Locatie zoeken
Voor wie?
Welke zorg?
Waar?

Bereikbaarheid cliëntservicebureau

 

Het cliëntservicebureau is bereikbaar op een nieuw telefoonnumer:

0183 - 65 11 55.  Het clientservicebureau is bereikbaar van maandag t/m vrijdag
tussen 9.00 en 17.00 uur. 
Via  kunt per mail contact opnemen.

Syndion en gemeenten schouder aan schouder

 

De extra voorstelling van Syndions toltheater in Peeriscoop was een groot succes gisterenavond. Gemeentelijke relaties uit het werkgebied en medewerkers van Syndion waren hiervoor uitgenodigd. Na afloop van deze unieke voorstelling waarin cliënten optreden, kwam vanuit het publiek het verzoek het laatste nummer in de voorstelling ("Als we schouder aan schouder staan") nogmaals ten gehore te brengen.

lees verder
Toepassing 'Locatie zoeken'

Soms geeft een zoekopdracht niet het gewenste resultaat. Belt u in dat geval met het cliëntservicebureau (het zorgloket)!Commerciële projecten
van Syndion:
Ondersteuning: