Skip Navigation Links
www.syndion.nl > Home
HannaH in Tiel wordt ondergebracht bij Pluryn


Dagbestedingslocatie HannaH in Tiel, voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, is vanaf de start in 2011 een samenwerkingsproject geweest van Syndion en Pluryn. Als gevolg van de veranderingen in de zorg per 1/1/2015 is door Syndion de dagbesteding onder de loep genomen. lees verder
Ondertekening samenwerkingsovereenkomst in Giessenburg


Op maandag 16 februari ondertekenden Syndion, De Lange Wei en de gemeente Giessenlanden een overeenkomst om in samenwerking met woningcorporatie Omnivera te komen tot  Woonzorgcomplex De Groene Wei. Mensen met een handicap kunnen hier een appartement huren en begeleiding krijgen van Syndion.  lees verder
Uitnodiging veiling OutsiderArt en glaskunst


OutsiderArt organiseert een unieke veiling op 5 maart a.s. in de Glasblazerij van het Nationaal Glasmuseum in Leerdam. Op deze veiling worden kunstwerken van OutsiderArt geveild met bijpassende glaswerken die door diverse glasblazers vervaardigd zijn. In verband met de bezuinigingen in de zorg werden ludieke acties bedacht om de inrichting van een nieuw atelier van OutsiderArt te financieren.
lees verder
 
Locatie zoeken
Voor wie?
Welke zorg?
Waar?

Toepassing 'Locatie zoeken'

Soms geeft een zoekopdracht niet het gewenste resultaat. Belt u in dat geval met het cliëntservicebureau (het zorgloket)!

Bereikbaarheid cliëntservicebureau

 

Het cliëntservicebureau is bereikbaar op een nieuw telefoonnumer:

0183 - 65 11 55.  Het clientservicebureau is bereikbaar van maandag t/m vrijdag
tussen 9.00 en 17.00 uur. 
Via  kunt per mail contact opnemen.

Stadscafé Metropole. Bijzonder goed


Op vrijdag 6 februari vanaf 17.00 uur is Stadcafé Metropole in Gorinchem open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen in een hernieuwd Metropole. Sinds deze maand is deze dagbestedingslocatie van Syndion vernieuwd en uitgebreid. Het interieur is aangepast en behalve voor een heerlijke lunch kan er nu ook aangeschoven worden voor een diner.
lees verder


Commerciële projecten
van Syndion:
Ondersteuning: