Skip Navigation Links
www.syndion.nl > Home
Alternatief logeerweekend


Eind september maakte Syndion bekend dat het logeerhuis in Werkendam zou sluiten. Voor de kinderen die hier tot voor kort logeerden, zijn verschillende oplossingen gezocht. lees verder
Raad van Toezicht Blije Borgh op bezoek bij Syndion


Nadat in april de Raad van Toezicht van Syndion een bezoek had gebracht aan het dagbestedingsproject op de Blije Borgh in Hendrik Ido Ambacht, kwam het verzoek om een tegenbezoek te doen. Afgelopen vrijdag 10 oktober vond dit plaats. Het voltallige managementteam, bestuurder en Raad van Toezicht van de Blije Borgh werd ontvangen op de Noorderkroonstraat in Dordrecht. Zelf gebakken appelkoeken en boterkoek bij de koffie en thee en een praatje van Kees Verhoeven.

lees verder
Logeren binnen Syndion blijft mogelijk


De mogelijkheid tot logeren binnen Syndion blijft bestaan, maar wordt deels anders georganiseerd. Syndion kiest ervoor om huizen die uitsluitend als logeerhuis fungeren te sluiten. De functie van logeren blijft bestaan. We zoeken naar nieuwe, betaalbare vormen van logeren die passen binnen de nieuwe Jeugdwet. Per 1 oktober sluit het logeerhuis in Werkendam.
lees verder
 
Locatie zoeken
Voor wie?
Welke zorg?
Waar?

Toepassing 'Locatie zoeken'

Soms geeft een zoekopdracht niet het gewenste resultaat. Belt u in dat geval met het cliëntservicebureau (het zorgloket)!

Logeergezinnen gezocht

We zoeken logeergezinnen voor 1 weekend per maand van vrijdagavond tot zondagmiddag voor een jongen van 16 jaar met ADHD en een jongen van 13 jaar met ADHD/ODD. Ben of ken jij dit gezin? Neem contact op met  of kijk op onze vacaturesite
 :Klik HIER voor de volledige vacature. 
Bereikbaarheid cliëntservicebureau

 

Het cliëntservicebureau is bereikbaar op een nieuw telefoonnumer:

0183 - 65 11 55.  Het clientservicebureau is bereikbaar van maandag t/m vrijdag
tussen 9.00 en 17.00 uur. 
Via  kunt per mail contact opnemen.Commerciële projecten
van Syndion:
Ondersteuning: