Skip Navigation Links
www.syndion.nl > Home
Publicatie zwartboek door stichting Klokkenluiders
Stichting Klokkenluiders in de VG heeft in 2013 een zwartboek samengesteld. Zaterdag 6 december jl. is een definitieve versie van het zwartboek gepubliceerd en in een uitzending van Kassa behandeld. In het zwartboek staan 120 klachten over 76 instellingen. Deze gaan over situaties waarin het voor cliënten en/of hun verwanten onvoldoende inzichtelijk is hoe door voor hen beschikbare zorgmiddelen worden ingezet en over de kwaliteit van de geleverde zorg. lees verder
Syndion behoudt dagbesteding in kinderboerderij Culemborg door samenwerking

 

Op 24 november heeft wethouder Huub van Oorschot van gemeente Culemborg huurovereenkomsten voor kinderboerderij De Heuvel in Culemborg afgesloten met Prezzent, Syndion en buitenschoolse opvang 'Ons Kindercentrum'. Doordat deze organisaties voor hun dienstverlening gebruikmaken van de kinderboerderij wordt het grootste deel van de bezuiniging op de kinderboerderij gehaald. Hoge kosten bedreigden het voorbestaan van de kinderboerderij.

lees verder
Unieke samenwerking glaskunstenaars en kunstenaars met handicap


In de glasloods in Leerdam kwamen maandag 10 november zo’n 25 kunstenaars van OutsiderArt en de Leerdamse glasmeester Gert Bullee samen. Bullee maakte ter plaatse een glaskunstwerk, geïnspireerd door een werk van een kunstenaar met handicap van OutsiderArt. Bullee is een van de vele glaskunstenaars die samen met OutsiderArt kunstwerken aanbiedt op een unieke veiling op 5 maart 2015 in de Glasblazerij in Leerdam. Met deze veiling hoopt Syndion voldoende extra middelen te verzamelen om een atelier voor mensen met een handicap in Leerdam te starten en OutsiderArt voort te zetten.

lees verder
 
Locatie zoeken
Voor wie?
Welke zorg?
Waar?

Toepassing 'Locatie zoeken'

Soms geeft een zoekopdracht niet het gewenste resultaat. Belt u in dat geval met het cliëntservicebureau (het zorgloket)!

Logeergezinnen gezocht

We zoeken logeergezinnen voor 1 weekend per maand van vrijdagavond tot zondagmiddag voor een jongen van 16 jaar met ADHD en een jongen van 13 jaar met ADHD/ODD. Ben of ken jij dit gezin? Neem contact op met  of kijk op onze vacaturesite
 :Klik HIER voor de volledige vacature. 
Bereikbaarheid cliëntservicebureau

 

Het cliëntservicebureau is bereikbaar op een nieuw telefoonnumer:

0183 - 65 11 55.  Het clientservicebureau is bereikbaar van maandag t/m vrijdag
tussen 9.00 en 17.00 uur. 
Via  kunt per mail contact opnemen.Commerciële projecten
van Syndion:
Ondersteuning: