Skip Navigation Links
www.syndion.nl > Home
NL Doet, een groot succes!


Langs deze weg willen we iedereen bedanken die een onderdeel was van de NL Doet-actie. Veel locaties hebben zich opgegeven met een activiteit of klus waarbij toch maar weer duidelijk wordt hoe belangrijk vrijwilligers zijn.

lees verder
NLdoet bij Jolie in Culemborg


Op vrijdag 20 maart deed ons kinderdagverblijf Jolie in Culemborg mee met NL-Doet. Drie vrijwilligers hadden zich ingeschreven om met de kinderen een uitstapje te maken naar de speeltuin van Bolderburen en daarna samen pannenkoeken te eten in BonVie. Bestuurder Harry Vogelaar, wethouder Colin Stolwijk en Lisanne zetten hun beste beentje voor.

lees verder
Deze week: Week van Zorg en Welzijn


Deze week is de landelijke Week van Zorg en Welzijn. Ook Syndion doet mee! We hebben deze week onder andere alle sociale wijkteams uitgenodigd om met Syndion kennis te maken, op een door hun zelf gekozen manier. Daar zijn enthousiaste reacties op gekomen.

lees verder
 
Locatie zoeken
Voor wie?
Welke zorg?
Waar?

Toepassing 'Locatie zoeken'

Soms geeft een zoekopdracht niet het gewenste resultaat. Belt u in dat geval met het cliëntservicebureau (het zorgloket)!

Bereikbaarheid cliëntservicebureau

 

Het cliëntservicebureau is bereikbaar op een nieuw telefoonnumer:

0183 - 65 11 55.  Het clientservicebureau is bereikbaar van maandag t/m vrijdag
tussen 9.00 en 17.00 uur. 
Via  kunt per mail contact opnemen.

Feestelijke eerste-steenlegging in Culemborg


Na 7 (!) jaar voorbereiding was het eindelijk zo ver: op donderdag 5 maart kon een aantal toekomstige bewoners van het complex Belle Vie in Culemborg samen de eerste steen metselen voor hun nog te bouwen appartement.
lees verder


Commerciële projecten
van Syndion:
Ondersteuning: